Terug

Volg Vandaag Inside

Portugal ontslaat bondscoach Santos; Mourinho genoemd als opvolger

Portugal ontslaat bondscoach Santos; Mourinho genoemd als opvolger

15 dec 2022, 19:25

De Portugese voetbalbond heeft donderdag het vertrek van bondscoach Fernando Santos bevestigd. Na de uitschakeling door Marokko in de kwartfinales van het WK werden de geruchten steeds sterker dat er een einde zou komen aan het dienstverband van de Portugese coach. Santos begon in 2014 en leidde de Portugese ploeg in 2016 naar de Europese titel.

Santos (68) had nog een contract tot en met het EK van 2024. Na de nederlaag tegen Marokko (0-1) wilde hij slechts kwijt dat hij een "goed gesprek" zou gaan voeren met de voorzitter van de voetbalbond. José Mourinho, de huidige coach van AS Roma, wordt door Portugese media met nadruk genoemd als mogelijke opvolger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.