Terug

Volg Vandaag Inside

Porto-verdediger houdt rugletsel en hersenschudding over na horrorbotsing

Porto-verdediger houdt rugletsel en hersenschudding over na horrorbotsing

5 feb 2021, 12:34

Nanu, verdediger van FC Porto, heeft na zijn horrorbotsing met Belenenses-doelman Stanislav Kritsyuk een hersenschudding en letsel aan zijn rug opgelopen.

Nanu bleef na de botsing een tijdje bewusteloos op het veld liggen en werd later door een ambulance afgevoerd. Volgens de Porutugese club was de rechtsbank op dat moment alweer bij bewustzijn.

Na een onderzoek in het ziekenhuis, bleek dat Nanu een hersenschudding en letsel aan zijn ruggengraat heeft opgelopen. De situatie rondom de 26-jarige Nanu is inmiddels weer stabiel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.