Terug

Volg Vandaag Inside

'Porsche van Mohamed Ihattaren in vlammen opgegaan'

'Porsche van Mohamed Ihattaren in vlammen opgegaan'

27 sep 2022, 09:36

De Porsche van Mohamed Ihattaren is in de nacht van maandag op dinsdag in vlammen opgegaan, melden politiebronnen aan De Telegraaf. Eerder maakte Yvonne Coldeweijer al melding van het incident.

Vorige week werd de auto van de broer van de Ajacied al afgebrand, weet De Telegraaf. De politie houdt in het geval van de Porsche Panamera van Ihattaren rekening met brandstichting.

De politie Utrecht laat weten dinsdag buurtonderzoek te gaan doen en de camerabeelden in de wijk Kanaleneiland uit te gaan lezen. Wat de oorzaak is van de afgebrande auto van de broer van Ihattaren, is nog niet bekend.

Het is al langer bijzonder onrustig rondom Mo Ihattaren. De voetballer ging in de zomer niet mee met Ajax op trainingskamp naar Oostenrijk. Volgens de Amsterdamse club was dit omdat Ihattaren niet fit was, maar De Telegraaf meldde vervolgens dat hij afwezig zou zijn vanwege bedreigingen uit het criminele milieu als gevolg van zijn relatie met een jonge vrouw.

Afgelopen weekend werd bekend dat Ihattaren in het huwelijksbootje is gestapt met de jonge vrouw, TikTok-ster Yasmine.

Ajax huurt Ihattaren van Juventus, waar hij in augustus vorig jaar een vierjarig contract tekende. Voor januari moet Ajax beslissen of het de voetballer definitief overneemt van de Italiaanse topclub.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.