Terug

Volg Vandaag Inside

Politie Liverpool onderzoekt vernieling spelersbus Real Madrid

Politie Liverpool onderzoekt vernieling spelersbus Real Madrid

15 apr 2021, 10:05

De politie van Liverpool heeft een onderzoek geopend naar de vernielingen aan de spelersbus van Real Madrid voor aanvang van het duel in de kwartfinales van de Champions League. Zo'n vierhonderd fans van de Engelse club waren tegen het advies van de club naar stadion Anfield gekomen en hadden het vooral gemunt op de bus waarmee de voetballers van de Spaanse ploeg naar het stadion kwamen. Een voorruit moest het ontgelden. Niemand raakte gewond.

De politie gebruikt voor het onderzoek videobeelden van het incident die verschenen op sociale media. Liverpool bood nog voor de wedstrijd zijn verontschuldigingen aan. "We veroordelen met klem de acties die hebben geleid tot schade aan de teambus van Real Madrid tijdens de aankomst op Anfield. Het is totaal onaanvaardbaar en beschamend gedrag van een paar individuen", verklaarde de Engelse club.

De wedstrijd op Anfield eindigde gisteravond in 0-0. Real Madrid, dat de thuiswedstrijd met 3-1 had gewonnen, plaatste zich voor de halve finales.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.