Terug

Volg Vandaag Inside

Politie hervat zoektocht naar Sala

Politie hervat zoektocht naar Sala

24 jan 2019, 10:33

CARDIFF (ANP) - De politie van het eiland Guernsey gaat donderdag weer zoeken naar Emiliano Sala, de Argentijnse spits die in een vliegtuigje zat dat maandag van de radar verdween. De afgelopen dagen is met boten en vliegtuigen al uitgebreid gezocht, maar zonder resultaat. Donderdag wordt gespeurd in het kustgebied van Normandië en kuststroken van de Kanaaleilanden.

Sala had maandag afscheid genomen van zijn oude teamgenoten van de Franse club Nantes en zou met een klein vliegtuig naar Wales vliegen, om aan te sluiten bij zijn nieuwe club Cardiff City. Het vliegtuig verdween maandagavond echter van de radar. Naast Sala, de recordaankoop van Cardiff City, was alleen een piloot aan boord.

De autoriteiten hebben weinig hoop meer dat de 28-jarige Argentijn levend wordt teruggevonden. ,,Zelfs de meest fitte persoon zou het hooguit een paar uur in het water uithouden'', zei het hoofd van de reddingsoperatie woensdag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.