Terug

Volg Vandaag Inside

'Politie grijpt in bij confrontatie tussen voetbalsupporters in Delft'

'Politie grijpt in bij confrontatie tussen voetbalsupporters in Delft'

18 apr 2021, 18:20

Bij de IKEA in Delft is er zondagmiddag een confrontatie ontstaan tussen supportersgroepen, meldt de NOS. Er zouden 32 aanhoudingen zijn verricht. Volgens het lokale Dagblad 070 gaat het om supporters van Ajax en Feyenoord.

Dagblad 070 meldt dat zo'n 200 tot 300 supporters van Feyenoord zich verzameld hadden in de parkeergarage van de IKEA in Delft. Zij zouden op een onverwacht moment zo'n 100 supporters van Ajax aangevallen hebben, die aanwezig waren om de spelersbus van Ajax uit te zwaaien voor de bekerfinale. De selectie van Ajax zou in het nabijgelegen West Cord-hotel in Delft hebben overnacht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.