Terug

Volg Vandaag Inside

Politie deelt waarschuwing uit aan Cristiano Ronaldo

Politie deelt waarschuwing uit aan Cristiano Ronaldo

17 aug 2022, 18:14

De politie van de Engelse stad Liverpool heeft Cristiano Ronaldo een waarschuwing gegeven. De Portugese topvoetballer van Manchester United sloeg op 9 april na de verloren wedstrijd tegen Everton een telefoon uit de handen van een supporter. Ronaldo bood later via Instagram excuses aan.

De 37-jarige superster, die wil vertrekken bij de club van trainer Erik ten Hag, heeft onlangs met de politie een gesprek gehad over het incident. "De zaak is met een waarschuwing afgehandeld", aldus de politie van Liverpool. Als Ronaldo nogmaals over de schreef gaat, kan hij wel vervolgd worden.

Toen de aanvaller na de nederlaag tegen Everton richting de catacomben liep, werd hij gefilmd door een fan langs het hek. Met een klap sloeg de zichtbaar geïrriteerde Ronaldo het toestel uit de handen van de jongen.

"Het is nooit gemakkelijk om je emoties in bedwang te houden na lastige momenten zoals we nu tegenkomen", schreef de Portugees later op Instagram. "Desalniettemin moeten we altijd respect houden, rustig blijven en het goede voorbeeld zijn voor alle jongeren die van dit mooie spelletje houden." Hij nodigde de betreffende supporter uit om een thuiswedstrijd van Manchester United op Old Trafford te bezoeken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.