Terug

Volg Vandaag Inside

'Politicus bij Feyenoord in beeld voor de functie algemeen directeur'

'Politicus bij Feyenoord in beeld voor de functie algemeen directeur'

1 nov 2021, 14:19

Feyenoord is in de zoektocht naar een nieuw algemeen directeur uitgekomen bij Theo van Eijk. Van Eijk is een Nederlands bestuurder, politicus van het CDA en tevens lid van de provinciale staten in Noord-Holland.

Dat meldt het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt. Er is nog niets officieel, omdat er meerdere kandidaten op de lijst staan van de Rotterdammers. De club gaat de komende weken gesprekken voeren met een aantal beoogde opvolgers van Koevermans.

Sinds het vertrek van Mark Koevermans zijn er al meerdere namen gelinkt aan Feyenoord. Afgelopen zondag gaf Robert Maaskant bij Goedemorgen Eredivisie nog aan open te staan voor een beleidsfunctie in de sport en zeker ook voor de vrijgekomen functie 'algemeen directeur' in het Maasgebouw.

Bronnen meldden zondag ook aan de redactie van Veronica Inside dat Dennis te Kloese topkandidaat is om de nieuwe directeur van Feyenoord te worden. Te Kloese en Feyenoord hebben al meerdere gesprekken gevoerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.