Terug

Volg Vandaag Inside

Polen klopt Bosnië en staat weer naast Oranje

Polen klopt Bosnië en staat weer naast Oranje

8 sep 2020, 01:00

Polen heeft zich in de Nations League hersteld van de nederlaag van vrijdag tegen het Nederlands elftal. Het elftal van bondscoach Jerzy Brzeczek won in Zenica van Bosnië en Herzegovina: 1-2. Na twee duels hebben Nederland en Polen in groep 1 van de A-divisie allebei drie punten. Italië, dat Oranje met 1-0 versloeg, leidt met vier punten.

Haris Hajradinovic bracht Bosnië en Herzegovina, dat vrijdag verrassend een punt pakte tegen de Italianen, halverwege de eerste helft uit een strafschop op voorsprong. Kort voor rust maakte Kamil Glik gelijk. Kamil Grosicki nam in de 67e minuut de winnende treffer voor zijn rekening.

We spraken Valentijn na afloop van het gewonnen thuisduel tegen Polen: 'Als dit het voorland is, dan wordt het EK echt niet leuk.' Bekijk hieronder het interview!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.