Terug

Volg Vandaag Inside

'Pogba wil nog steeds graag voor Manchester United spelen'

'Pogba wil nog steeds graag voor Manchester United spelen'

12 dec 2020, 13:06

Paul Pogba wil nog steeds heel graag, en met veel ambitie, voor Manchester United spelen. Dat zegt zijn coach Ole Gunnar Solskjaer, kort voor de derby tegen Manchester City van zaterdagmiddag.

De verhalen dat de Franse international, wereldkampioen van 2018, weg wil doen al langer de ronde. Volgens zijn zaakwaarnemer Mino Raiola voelt de middenvelder zich ongelukkig en is de beste oplossing een vertrek in januari.

"Aan zijn instelling merk ik dat niet", aldus Solksjaer. "Paul traint heel hard en als hij de kans krijgt om te spelen kan ik 100 procent op hem vertrouwen. Ik heb meegemaakt dat voetballers die wilden vertrekken er een zooitje van maakten. Daarvan is bij hem geen sprake."

Pogba kwam in 2016 over van Juventus. Hij is bij Manchester United niet meer zeker van een plaats in de basis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.