Terug

Volg Vandaag Inside

Pogba pas in december terug bij United

Pogba pas in december terug bij United

28 okt 2019, 08:16

De Franse international Paul Pogba keert waarschijnlijk pas in december terug bij Manchester United. De 26-jarige middenvelder staat sinds eind september aan de kant met een enkelblessure. "Hij zal er nog wel even uit zijn", liet coach Ole Gunnar Solskjaer weten. "Paul heeft tijd nodig om volledig te herstellen. Ik denk dat hij pas in december zijn rentree kan maken."

Pogba kan in de thuiswedstrijd tegen AZ voor de Europa League mogelijk weer meedoen bij United. Dat duel op Old Trafford is op 12 december.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.