Terug

Volg Vandaag Inside

Pogba: Mourinho heeft me beter mens gemaakt

Pogba: Mourinho heeft me beter mens gemaakt

23 dec 2018, 13:18

MANCHESTER (ANP) - Paul Pogba koestert geen haatgevoelens jegens José Mourinho. De Franse sterspeler zat vaak op de bank bij Manchester United en mocht zelfs geen aanvoerder zijn van de Portugese coach, maar toch heeft Pogba de vorige week ontslagen trainer best hoog zitten. ,,We hebben prijzen gewonnen met José en daar dank ik hem voor. Ook al was onze relatie soms moeizaam, hij heeft wel een beter mens van mij gemaakt'', zei de middenvelder.

Pogba mocht zaterdag onder de nieuwe coach Ole Gunnar Solskjaer weer in de basis beginnen. Hij speelde verdienstelijk in de wedstrijd tegen Cardiff City, die Manchester United won met 5-1. ,,Het was een prima prestatie van het team en we zijn allemaal blij dat de eerste wedstrijd onder de nieuwe trainer zo goed is gegaan. Laten we het verleden laten rusten en op deze weg doorgaan, want het is niet de bedoeling dat we de volgende wedstrijd weer verliezen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.