Terug

Volg Vandaag Inside

'Pogba mogelijk zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Manchester United'

'Pogba mogelijk zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Manchester United'

10 nov 2021, 19:22

Paul Pogba heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Manchester United gespeeld. De Franse middenvelder is volgende zomer transfervrij. The Red Devils staan daarom open voor een winters vertrek ondanks een blessure bij Pogba.

Dat meldt Marca. Pogba heeft afgelopen maandag het trainingskamp van Frankrijk moeten verlaten. De middenvelder liep een dijbeenblessure op tijdens een oefensessie. Hij ging hinkend het veld af. Bondscoach Didier Deschamps heeft Jordan Veretout van AS Roma opgeroepen als vervanger.

Verschillende mensen binnen de club uit Manchester zouden volgens Marca genoeg hebben van Pogba en met name alle negatieve berichten van zaakwaarnemer Mino Raiola. Voormalige legendes van United zijn ook enorm kritisch over Pogba, waaronder Roy Keane, Gary Neville en Paul Scholes die het niet meer zien zitten met de Fransman.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.