Terug

Volg Vandaag Inside

Pogba maakt Liverpool-icoon met de grond gelijk: 'Ik weet niet eens wie hij is'

Pogba maakt Liverpool-icoon met de grond gelijk: 'Ik weet niet eens wie hij is'

14 apr 2020, 17:25

In Engeland zijn ze niet vies van een verbaal relletje, helemaal nu er niet gevoetbald wordt. Deze keer zijn Manchester United-middenvelder Paul Pogba en oud-voetballer Greame Souness aan de beurt.

Souness is tegenwoordig analist voor de Britse televisie en heeft Pogba al meerdere malen bekritiseerd. Dit begon in 2016 toen de flamboyante Fransman terugkeerde bij Manchester. Pogba reageerde alsvolgt op alle kritieken van Souness: 'Ik weet niet eens wie hij is. Ik heb gehoord dat hij goed kon voetballen enzo. Maar ik ken zijn gezicht niet. Ik kijk niet vaak naar analisten. Ik kijk naar voetbal en zap dan snel weg, omdat ik niet geïnteresseerd ben om naar hen te luisteren over waarom de ploegen bepaalde dingen deden. Ik focus me op het voetbal.'

Deze opmerking werd in Engeland niet gewaardeerd. Vooral de oud-voetballers vonden de reactie van Pogba erg laag en respectloos. Souness zelf reageerde kort maar krachtig op de uitspraken van de Fransman: 'Leg je medailles maar eens op tafel.'

Ex-verdediger Jamie Carragher had ook geen goed woord over voor Pogba: 'We zijn kritisch op hem, maar als speler moet je respect hebben voor andere spelers en meningen en moet je ook kunnen incasseren. Om dan zo te reageren en te zeggen dat je nog nooit van Graeme Souness gehoord hebt, is heel laag.'

De Schotse Greame Souness speelde meer dan 300 duels voor Liverpool. Hij werd vijf keer kampioen met 'The Reds' en won ook drie maal de Europa Cup I, nu bekend als de Champions League. De opmerkingen van Pogba lijken dan ook enigzins misplaatst..

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.