Terug

Volg Vandaag Inside

'Poetin valt van trap en verliest controle over zijn darmen'

'Poetin valt van trap en verliest controle over zijn darmen'

2 dec 2022, 15:10

De Russische president Vladimir Poetin is woensdagavond in zijn residentie van de trap gevallen, zo melden verschillende Russische bloggers. Naast een kneuzing aan het stuitbeen, zou Poetin ook de controle over z'n darmen verloren zijn.

De berichten komen van het Telegram-kanaal General SVR, een account dat claimt inside-informatie te hebben uit het Kremlin. De 70-jarige leider van Rusland zou hebben staan wankelen op de trap, om vervolgens hard op zijn rug en zij te belanden. Door de harde klap zou Poetin zichzelf hebben bevuild met zijn eigen uitwerpselen. Meerdere artsen hebben de Russische president meteen geholpen.

Er wordt de laatste tijd veel gespeculeerd over de gezondheid van Poetin. Zo zou hij lijden aan kanker of parkinson. Beide ziektes zijn nooit bevestigd door het Kremlin.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.