Terug

Volg Vandaag Inside

Podolski zet voetballoopbaan voort bij Antalyaspor

Podolski zet voetballoopbaan voort bij Antalyaspor

23 jan 2020, 18:08

Voormalig Duits international Lukas Podolski gaat voor de tweede keer aan de slag in Turkije. De 34-jarige aanvaller zet zijn voetballoopbaan na een verblijf in Japan voort bij Antalyaspor. Tussen 2015 en 2017 kwam Podolski al uit voor Galatasaray, de topclub uit Istanbul.

De afgelopen twee jaar voetbalde de speler, die met Duitsland in 2014 wereldkampioen werd, bij Vissel Kobe waarmee hij op 1 januari nog de Japanse bekerfinale won. Podolski speelde in maart 2017 zijn laatste van 130 interlands voor Duitsland. Hij leek eerder terug te keren bij FC Köln, de club waar hij zijn loopbaan begon en na een verblijf bij Bayern München in 2009 al eens terugkeerde. Later speelde Podolski ook voor Arsenal en Internazionale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.