Terug

Volg Vandaag Inside

Pochettino wimpelt opvolging Mourinho af

Pochettino wimpelt opvolging Mourinho af

18 dec 2018, 15:55

LONDEN (ANP) - Bij de bookmakers is hij de favoriet om de ontslagen José Mourinho op te volgen bij Manchester United, maar Mauricio Pochettino wil niets zeggen over een mogelijke overstap naar Manchester United. ,,Er zijn veel geruchten'', zei de Argentijnse manager van Tottenham Hotspur. ,,Maar ik kan vragen daarover niet beantwoorden. Ik ben erop gefocust om het hier bij de Spurs zo goed mogelijk te doen.''

De 46-jarige Argentijn werkt sinds 2014 bij Tottenham Hotspur. De club uit Londen eindigde onder zijn leiding steeds in de top vijf, met de tweede plek in 2017 als beste klassering. Pochettino verlengde in de zomer zijn contract tot medio 2023. Hij was daarna even in beeld bij Real Madrid, dat een opvolger zocht voor Zinedine Zidane. Nu wordt de Argentijn nadrukkelijk genoemd bij ManUnited.

,,Ik wens José het beste. We hebben een heel goede relatie en dit is triest nieuws'', zei Pochettino. ,,Maar wat verder bij een andere club gebeurt, dat zijn mijn zaken niet.'' Behalve Pochettino worden ook de clubloze trainers Zidane, Laurent Blanc en Antonio Conte genoemd in de Engelse pers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.