Terug

Volg Vandaag Inside

Pochettino twijfelt nog over Eriksen

Pochettino twijfelt nog over Eriksen

23 okt 2018, 20:47

EINDHOVEN (ANP) - Trainer Mauricio Pochettino van Tottenham Hotspur weet nog niet of hij Christian Eriksen woensdag in de uitwedstrijd tegen PSV vanaf het begin mee laat doen. De middenvelder is net hersteld van een dijbeenblessure en kwam zaterdag in de competitiewedstrijd tegen West Ham United als invaller binnen de lijnen. ,,Christian is fit en kan spelen. We zullen morgen zien of dat vanaf het begin is of mogelijk als invaller'', aldus de Argentijnse coach van de Londenaren voor aanvang van de laatste training van zijn ploeg in het Philips-stadion.

Tottenham doet het met vier achtereenvolgende zeges in de Premier League uitstekend. In de Champions League is de ploeg, net als PSV, nog puntloos. Pochettino: ,,Als we nog mee willen doen, zullen we moeten winnen. Dat geldt voor PSV natuurlijk ook. We hebben veel respect voor ze. Het is een grote club met veel historie.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.