Terug

Volg Vandaag Inside

Pochettino: Spurs serieuze titelkandidaat

Pochettino: Spurs serieuze titelkandidaat

24 dec 2018, 09:20

LONDEN (ANP) - Coach Mauricio Pochettino van Tottenham Hotspur kan er na de overtuigende zege van 6-2 op Everton niet meer omheen. Zijn ploeg is een serieuze titelkandidaat in de Premier League. ,,Liverpool en Manchester City zijn de duidelijke favorieten, maar we doen mee en we gaan het zeker proberen'', zei de Argentijnse manager van de Londense club. De Spurs waren voor het laatst kampioen van Engeland in 1961.

,,Het gaat erom consistent te zijn in het voetbal. Als wij daarin slagen en zo goed blijven spelen als tegen Everton, dan zijn we een serieuze titelkandidaat. Maar de competitie duurt nog lang en we zijn nog op vier fronten actief, dus het wordt zwaar.''

De Spurs staan derde in de Premier League, zes punten achter koploper Liverpool en twee achter titelverdediger Manchester City. De ploeg is in de tweede seizoenshelft ook nog actief in de Champions League, FA Cup en League Cup.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.