Terug

Volg Vandaag Inside

'Pochettino met handen in het haar voor wedstrijd tegen Ajax'

'Pochettino met handen in het haar voor wedstrijd tegen Ajax'

23 apr 2019, 09:00

Tottenham Hotspur kan waarschijnlijk geen beroep doen op Moussa Sissoko in de heenwedstrijd tegen Ajax in de halve finales van de Champions League. De middenvelder kampt met een liesblessure, die hij woensdag opliep tijdens de kwartfinalewedstrijd tegen Manchester City.

Coach Mauricio Pochettino verwacht dat Sissoko niet op tijd hersteld is voor de wedstrijd in Londen. "Hij staat misschien wel twee weken buitenspel. We hopen dat hij op tijd hersteld is, maar ik ben niet optimistisch." Behalve de duels met Brighton en Ajax komen ook de competitiewedstrijden tegen West Ham United (27 april) en (4 mei) in gevaar.

Ook Harry Winks, Erik Lamela and Serge Aurier kunnen waarschijnlijk niet meedoen tegen Ajax. Harry Kane is tot aan het einde van het voetbalseizoen uitgeschakeld en Heung-Min Son mist het eerste treffen met de ploeg van coach Erik ten Hag. De grote vraag is hoe Pochettino dit gaat oplossen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.