Terug

Volg Vandaag Inside

Pochettino laat weinig los over Kane

Pochettino laat weinig los over Kane

31 mei 2019, 21:54

Het is ook vrijdag nog niet duidelijk geworden of Harry Kane zaterdag aan de aftrap staat van de finale van de Champions League. De spits van Tottenham Hotspur is naar eigen zeggen helemaal hersteld van een enkelblessure, die hem sinds begin april aan de kant houdt.

''We hebben zometeen onze laatste training. Daarna nemen we een beslissing'', zei trainer Mauricio Pochettino op de afsluitende persconferentie in Madrid, waar de Spurs zaterdag vanaf 21.00 uur Liverpool treffen.

Kane hervatte de groepstraining een week geleden. Als Kane niet begint, zal Lucas Moura vermoedelijk opnieuw in de spits staan. De Braziliaan speelde met drie doelpunten in de Johan Cruijff ArenA een hoofdrol in de halve eindstrijd met Ajax (2-3).

Tottenham begint niet als favoriet aan de finale. Pochettino vindt dat niet zo erg. ''Het is een plezier om met deze groep te werken. Ik ben ontzettend trots op mijn spelers. Ze hebben geconcentreerd naar deze wedstrijd toegewerkt en zijn erg gefocust. We willen zaterdag geschiedenis schrijven.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.