Terug

Volg Vandaag Inside

Pochettino laat mooie afscheidsboodschap achter bij Spurs

Pochettino laat mooie afscheidsboodschap achter bij Spurs

22 nov 2019, 11:40

Op het bord waarop hij jarenlang zijn tactische analyses overbracht op de spelers van Tottenham Hotspur, heeft Mauricio Pochettino een afscheidsboodschap geschreven. De Argentijnse trainer werd dinsdagavond ontslagen. Hij kon niet persoonlijk afscheid nemen van zijn spelers en liet daarom een boodschap achter.

"Grote dank aan jullie allemaal! We kunnen geen gedag zeggen… jullie zitten voor altijd in ons hart", schreef Pochettino namens zichzelf en zijn staf op het bord. Een van zijn vaste assistenten, Jesús Pérez, publiceerde twee foto's daarvan op Twitter. De Spaanse assistent van Pochettino had dinsdagavond al een andere foto op Twitter gezet. Daarop is te zien hoe Pochettino en zijn vier assistenten nog één keer op de bank in het stadion van de Spurs zitten. "Vanuit de grond van ons hart bedanken we de spelers, staf en vooral jullie, de geweldige Spurs-fans", schreef Pérez erbij.

Pochettino moest na ruim vijf overwegend succesvolle jaren vertrekken, vanwege de teleurstellende start van dit seizoen. De Argentijn is inmiddels opgevolgd door José Mourinho. De Portugees debuteert zaterdag in de uitwedstrijd tegen West Ham United. De Spurs staan na twaalf wedstrijden op de veertiende plek in de Premier League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.