Terug

Volg Vandaag Inside

Pochettino hoopt nog vijf jaar aan te blijven

Pochettino hoopt nog vijf jaar aan te blijven

4 okt 2019, 18:42

Mauricio Pochettino moet niet denken aan een vertrek bij Tottenham Hotspur, waar hij al sinds 2014 werkzaam is. Sterker nog; als het aan de Argentijnse coach ligt is hij misschien nog niet eens op de helft van zijn dienstverband bij de club uit Londen.

Pochettino is met de Spurs niet al te best aan het seizoen begonnen en in de Champions League verloor de finalist van vorig jaar dinsdag, nota bene in eigen stadion, met liefst 7-2 van Bayern München. "Maandag was ik de beste en dinsdag was ik de slechtste. Dat is de realiteit als je verliest en je jezelf niet kunt verdedigen", aldus Pochettino, die niet het idee heeft dat hij zijn langste tijd heeft gehad.

"We praten al ruim vijf jaar in iedere persconferentie over mijn toekomst. Ik hoop dat ik nog minimaal vijf jaar hier kan blijven zitten. Voetbal is om van te genieten en als je niet wint is dat moeilijk. Maar je moet er geen drama van maken en dat doen we nu ook niet. Je kunt niet naar huis gaan en drie dagen in je kamer zitten huilen. Je moet het snel weer oppakken, dat is het geheim."

Tottenham wacht zaterdag de uitwedstrijd tegen Brighton & Hove Albion.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.