Terug

Volg Vandaag Inside

Pochettino: 'Heel PSG opgewonden voor clash met Barcelona'

Pochettino: 'Heel PSG opgewonden voor clash met Barcelona'

15 feb 2021, 20:52

Trainer Mauricio Pochettino kijkt uit naar de uitwedstrijd van zijn Paris Saint-Germain tegen FC Barcelona in de achtste finales van de Champions League. "Je voelt bij alles en iedereen bij deze club heel veel opwinding", blikt hij vooruit naar het duel van dinsdag. "We hebben er zin in."

Pochettino kan geen beroep doen op de geblesseerde Neymar en Angel Di Maria. "Dat is een groot gemis", weet de coach die vorige maand de ontslagen Thomas Tuchel opvolgde. "Maar ik heb een groep spelers die heel graag tegen Barcelona wil uitkomen. Wie er ook start, hij zal er staan. Wij willen winnen van Barcelona. Ik denk dat wij net als zij het toernooi kunnen winnen. We zullen zien wie doorgaat."

PSG verloor in 2017 met 6-1 bij Barcelona, na een zege van 4-0 in Parijs. "Maar daar zijn we nu niet mee bezig. Geschiedenis is geschiedenis en beide ploegen hebben nu andere spelers en trainers", stelt Pochettino die nog niet weet of hij een beroep kan doen op Marco Verratti. "Dat beslissen we op het laatste moment."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.