Terug

Volg Vandaag Inside

'Pochettino blijft bij Paris Saint-Germain'

'Pochettino blijft bij Paris Saint-Germain'

26 nov 2021, 13:07

Paris Saint-Germain heeft de geruchten over een mogelijk vertrek van trainer Mauricio Pochettino naar Manchester United stellig ontkend. Volgens technisch directeur Leonardo is het onzin. 'Pochettino heeft nooit gevraagd of hij mag vertrekken en geen enkele club heeft contact met ons opgenomen', aldus de Braziliaan.

Pochettino (49) heeft volgens Franse en Engelse media interesse in de ontstane vacature bij ManUnited. De Engelse club ontsloeg vorige week manager Ole Gunnar Solskjaer. Vermoedelijk maakt de Duitser Ralf Rangnick, die nu bij de Russische club Lokomotiv Moskou werkt, het seizoen af als interim-trainer. Voor volgend seizoen zoekt Manchester United dan een nieuwe coach, waarbij de naam van Pochettino veelvuldig valt.

Volgens de Franse krant Le Parisien voerde de leiding van PSG, de club van onder anderen Georginio Wijnaldum, Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé, in een hotel in Parijs al een gesprek met Zinedine Zidane om de Argentijn dan op te volgen. Ook dat is volgens Leonardo onzin. 'We hebben veel respect voor Zidane, voor wat hij als speler en coach heeft bereikt. Maar nee, er is geen contact geweest en we hebben geen ontmoeting gehad. Het is ook belachelijk om te denken dat we voor de ogen van iedereen in een groot hotel in Parijs met Zinedine Zidane zouden gaan praten.'

Zidane (49) werkte de afgelopen twee jaar bij Real Madrid. Hij besloot eind mei op te stappen, na een seizoen zonder prijzen. In zijn eerste periode als trainer van Real Madrid (2016-2018) won Zidane met de 'Koninklijke' onder meer drie keer de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.