Terug

Volg Vandaag Inside

Pochettino baalt van zuinigheid Spurs

Pochettino baalt van zuinigheid Spurs

2 feb 2019, 14:11

LONDEN (ANP) - Coach Mauricio Pochettino is zwaar teleurgesteld dat hij in de winterse transferperiode geen nieuwe spelers heeft mogen aantrekken. ,,Ik had graag de selectie willen versterken, dan hadden we zeker geen excuus meer om serieus voor de titel te gaan'', zei de Argentijn in aanloop naar het duel met Newcastle United.

,,Maar als de club niks koopt, moet ik het doen met de spelers die er zijn. We staan er goed voor en zullen tot het einde toe blijven vechten voor een zo hoog mogelijke eindklassering.'' De Spurs staan derde in de Premier League, twee punten minder dan Manchester City en zeven achter koploper Liverpool.

Pochettino hoopte op de komst van Michy Batshuayi, maar moest toezien dat Chelsea de Belgische aanvaller verhuurde aan Crystal Palace. Hij heeft de in ongenade geraakte Vincent Janssen weer opgenomen in zijn selectie. ,,Hij krijg weer de kans om te spelen. Nu hij geen andere club heeft gevonden, is het van belang dat hij weer het gevoel krijgt dat hij van waarde kan zijn voor het team."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.