Terug

Volg Vandaag Inside

'Plotseling vertrek Messi laat teamgenoten geschokt achter'

'Plotseling vertrek Messi laat teamgenoten geschokt achter'

2 mei 2023, 17:36

Lionel Messi heeft geen goede beurt gemaakt bij de selectie van PSG. Na het debacle van afgelopen zondag in eigen huis tegen Lorient (1-3), vertrok de Argentijn vrijwel meteen met zijn gezin naar Saudi-Arabië.

Maandagmorgen doken er beelden van Messi op, tijdens zijn reis naar de golfstaat. De kleine Argentijn is sinds kort toeristisch ambassadeur van het land en om die reden was hij maandag dus ineens te bewonderen in de hoofdstad Riyadh.

Eerst leek dat geen probleem te zijn, er stond maandag namelijk een vrije dag gepland voor de Parijzenaren. Ware het niet dat trainer Christophe Galtier die vrije dag besloot in te trekken, naar aanleiding van de wanprestatie in het eigen Parc des Princes van afgelopen zondag.

Eerder deze week wilde de kleine Argentijn al vertrekken naar Saudi-Arabië, alleen werd dat verzoek afgewezen door technisch directeur Luís Campos. Reden hiervoor was het ongepaste moment van vertrek, aangezien Paris Saint-Germain de landstitel nog steeds niet veiliggesteld heeft.

Messi heeft dus toch besloten de reis naar het Midden-Oosten te maken, tot verbijstering en verontwaardiging bij zijn club. De actie irriteert zijn trainer, terwijl de spelers ook verbolgen zouden zijn over het feit dat de sterspeler de regels aan zijn laars lapte, enkele ploeggenoten van Messi zouden zelfs ‘geschokt’ zijn, schrijft L’Équipe.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.