Terug

Volg Vandaag Inside

Ploeggenoot smult van passes Ziyech: 'Echt indrukwekkend met zulke dunne benen'

Ploeggenoot smult van passes Ziyech: 'Echt indrukwekkend met zulke dunne benen'

16 nov 2020, 00:35

Ziyech schittert de afgelopen weken voor Chelsea. Niet alleen de supporters zijn lovend over de van Ajax overgekomen spelmaker, maar ook zijn ploeggenoten zijn onder de indruk. Linksback Chilwell is onder de indruk van de passes van Ziyech: 'Echt indrukwekkend voor iemand met zulke dunne benen.'

Chilwell vertelt: 'We hebben veel goede passers, maar als je kijkt naar Hakims vermogen om een pass over meer dan vijftig meter te versturen… Zo goed als zijn bereik heb ik niet vaak gezien. Zijn linkervoet is echt speciaal.'

'Tegen FK Krasnodar stonden we voor het eerst samen in de basis. Toen heeft hij de bal echt drie of vier keer van de ene naar de andere kant geopend. Voor iemand met zulke dunne benen is dat echt indrukwekkend,' lacht Chilwell.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.