Terug

Volg Vandaag Inside

Plek Janssen in voorselectie Oranje leidt ook in Mexico tot verbazing: 'Nee, het is geen grap!'

Plek Janssen in voorselectie Oranje leidt ook in Mexico tot verbazing: 'Nee, het is geen grap!'

13 mei 2022, 18:44

Vincent Janssen was vrijdagmiddag zonder twijfel de meest verrassende naam in de voorselectie van Oranje. De 27-jarige aanvaller was sinds 2017 niet meer geselecteerd en scoorde dit seizoen slechts één keer in vijftien competitieduels voor Monterrey. Ook in Mexico is met verbijstering gereageerd op het nieuws.

Sportwebsite Medio Tiempo is zeer verrast door de opname van de spits in de voorselectie van Oranje. 'Nee, het is geen grap. Van Gaal, de bondscoach van Nederland, verrast door Janssen in zijn voorselectie op te nemen', schrijft het medium. 'De spits beleeft nou niet bepaald zijn beste periode op het veld. Onlangs nog werd Janssen zelfs uitgefloten door de fans van Monterrey.'

Ook de Mexicaanse krant El Norte reageert vol verbazing op het Oranje-nieuws omtrent de aanvaller uit Heesch. 'Hoe vreemd het ook lijkt gezien zijn magere productiviteit bij Monterrey is Janssen opgenomen in de voorselectie.' Journalist José Manuel Elgueta schreef het volgende over Janssen: 'Degene die we zo in twijfel trekken en bekritiseren zit bij de voorselectie van Nederland.'

Ook op Twitter reageert men verbaasd op het selecteren van de oud-speler van onder meer Tottenham Hotspur en AZ. Veel mensen vragen zich af waarom spitsen als Joshua Zirkzee, Myron Boadu en Brian Brobbey niet geselecteerd zijn, maar Janssen wel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.