Terug

Volg Vandaag Inside

Pjanic haalt uit naar 'respectloze' Koeman: 'Een hele vreemde coach'

Pjanic haalt uit naar 'respectloze' Koeman: 'Een hele vreemde coach'

3 sep 2021, 23:33

Miralem Pjanic heeft keihard uitgehaald naar trainer Ronald Koeman. De middenvelder kwam bij FC Barcelona niet aan spelen toe en vertrok deze week op huurbasis naar Besiktas. Pjanic geeft voornamelijk de schuld aan Koeman.

'Hij heeft me respectloos behandeld', reageert Pjanic na zijn vertrek in gesprek met Marca. 'De trainer kwam nooit met me praten over wat hij van het seizoen of van mij verwachtte, zoals anderen dat wel doen. Dat was al vreemd.'

Pjanic kon zich nooit richten op één positie bij de Catalanen. 'Maar ik ben altijd heel respectvol geweest, naar de trainer en naar de teamgenoten. Je kan het iedere speler vragen en die zal zeggen dat ik altijd goed trainde en mijn best deed.'

Uiteindelijk kwam Besiktas en besloot de 31-jarige Bosnische middenvelder om zijn salaris in te leveren, waardoor hij weer kan spelen. 'Ik denk dat ik een goede speler ben met een professionele houding. Maar hij is een heel erg vreemde trainer, eentje die ik nog nooit heb meegemaakt', aldus Pjanic over Koeman.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.