Terug

Volg Vandaag Inside

Pirlo houdt geloof in titel met Juventus

Pirlo houdt geloof in titel met Juventus

1 mrt 2021, 19:54

Andrea Pirlo gelooft nog altijd dat de titelverdediger landskampioen kan worden, ondanks de 10 punten achterstand op koploper Internazionale. De club uit Turijn die negen keer op rij de titel heeft veroverd kwam niet verder dan 1-1 tegen Hellas Verona zaterdag maar volgens Pirlo zijn er nog altijd genoeg wedstrijden om Inter in te halen.

'Ons doel is niet veranderd', zei de coach van onder anderen verdediger Matthijs de Ligt. 'We staan ver van de koppositie, omdat Inter en Milan hebben gewonnen. We kijken niet wie boven ons of onder ons staan, we kijken alleen naar onszelf.'

'We zullen weer bovenaan staan', aldus de Juve-coach voorafgaand aan de wedstrijd tegen Spezia van dinsdag. 'Het is een belangrijke wedstrijd voor ons, omdat we de twee punten moeten terugwinnen die we lieten liggen in Verona. We moeten door blijven vechten voor de titel. We moeten een intense wedstrijd spelen met hoog tempo vanaf de eerste minuut.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.