Terug

Volg Vandaag Inside

Pirlo houdt feestend trio voor straf uit selectie Juventus

Pirlo houdt feestend trio voor straf uit selectie Juventus

2 apr 2021, 19:05

Trainer Andrea Pirlo van Juventus heeft Paulo Dybala, Arthur Melo en Weston McKennie voor straf buiten zijn selectie gelaten voor de derby tegen Torino op zaterdag. Het drietal overtrad eerder deze week de coronaregels door een feestje bij te wonen.

"Het voorval is uitgebreid besproken binnenskamers. De spelers in kwestie worden niet opgenomen in wedstrijdselectie", verklaarde Pirlo. "Ze zullen later weer terugkeren, maar ze weten wat er aan de hand is in de wereld en ook bij de club en dan moet je je niet laten verleiden tot dit soort feestjes."

Donderdag lekte het nieuws uit dat de politie een lockdownfeestje in de villa van McKennie had moeten stilleggen en dat ook Dybala en Arthur te gast waren. De drie spelers kregen een boete opgelegd.

Juventus kan voor het duel met Torino evenmin een beroep doen op de verdedigers Leonardo Bonucci en Merih Demiral, die besmet zijn met corona en in isolatie zitten. De titelverdediger maakt geen beste periode door. De club is uitgeschakeld in de Champions League en heeft in de Serie A 10 punten achterstand op koploper Internazionale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.