Terug

Volg Vandaag Inside

Pirlo heeft Ronaldo terug en zwijgt over Super League

Pirlo heeft Ronaldo terug en zwijgt over Super League

20 apr 2021, 17:08

De ploeg van Pirlo staat in de Serie A op de vierde plaats, maar Napoli en Lazio zitten er vlak achter. De top 4 plaatst zich voor de Champions League. De 'Oude Dame' presteert wisselvallig in het eerste seizoen onder Pirlo en dreigt naast een ticket voor het belangrijkste Europese bekertoernooi te grijpen.

De ploeg van Pirlo staat in de Serie A op de vierde plaats, maar Napoli en Lazio zitten er vlak achter. De top 4 plaatst zich voor de Champions League. De 'Oude Dame' presteert wisselvallig in het eerste seizoen onder Pirlo en dreigt naast een ticket voor het belangrijkste Europese bekertoernooi te grijpen. Juventus behoort tot de twaalf clubs die maandagnacht aankondigden een eigen Super League op te zetten, als tegenhanger van de Champions League. Voorzitter Andrea Agnelli van de Italiaanse club is een van de belangrijkste mensen achter de Super League. Pirlo wilde weinig zeggen over de ontstane situatie nu de UEFA, verschillende nationale bonden en afzonderlijke grote clubs in Europa uiterst kritisch hebben geageerd.

"We denken alleen aan wat we moeten doen en dat is ons plaatsen voor de Champions League", aldus de oud-topvoetballer. "De voorzitter heeft ons vanochtend toegesproken en het project uitgelegd. Hij gaf ons vertrouwen. We zijn kalm, want we weten dat hij vooraan staat bij dit nieuwe project. Ik ben niet de juiste persoon om uitleg te geven. De voorzitter zal uitleggen wat hij met de andere voorzitters aan het doen is."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.