Terug

Volg Vandaag Inside

Piqué weer geblesseerd aan knie

Piqué weer geblesseerd aan knie

4 mrt 2021, 14:48

Ronald Koeman moet het weer een tijdje doen zonder Gerard Piqué. De ervaren verdediger heeft een knieblessure overgehouden aan de return tegen Sevilla in de halve finales van het Spaanse bekertoernooi. Medisch onderzoek wees donderdag uit dat Piqué één van de banden in zijn rechterknie heeft verstuikt.

De 34-jarige Catalaan liep in november ook al een blessure op aan die knie. Piqué stond toen zo'n drie maanden aan de kant. Hij maakte vorige maand zijn rentree in de met 4-1 verloren ontmoeting met Paris Saint-Germain in de achtste finales van de Champions League. Volgende week is de return in Parijs.

Piqué had woensdag een belangrijk aandeel in het bereiken van de bekerfinale. Hij kopte diep in de blessuretijd de 2-0 binnen, waardoor Barcelona een verlenging afdwong. Daarin zorgde invaller Martin Braithwaite voor de beslissende treffer (3-0). Barcelona speelt zaterdag in La Liga tegen Osasuna en vier dagen later voor de Champions League tegen PSG.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.