Terug

Volg Vandaag Inside

Piqué terug in selectie Barcelona voor duel met PSG

Piqué terug in selectie Barcelona voor duel met PSG

16 feb 2021, 12:56

Ronald Koeman kan dinsdagavond tegen Paris Saint-Germain beschikken over Gerard Piqué. De Spaanse verdediger stond bijna drie maanden aan de kant vanwege een knieblessure, eind november opgelopen in de verloren topper tegen Atlético Madrid (1-0).

De 34-jarige Piqué trainde de afgelopen dagen al weer mee met de groep. Op de wedstrijddag maakte Barcelona bekend dat de verdediger bij de selectie zit voor het eerste duel met de Franse kampioen in de achtste finales van de Champions League. Koeman moet het tegen PSG doen zonder de al langer geblesseerde spelers Philippe Coutinho, Ansu Fati en Sergi Roberto. Ook Ronald Araújo blijkt niet fit genoeg om te spelen.

De oud-Ajacieden Frenkie de Jong en Sergiño Dest zitten wel bij de groep. PSG is zonder de geblesseerde aanvallers Neymar en Ángel Di Maria naar Barcelona gekomen. Scheidsrechter Björn Kuipers geeft om 21.00 uur het eerste fluitsignaal in Camp Nou.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.