Terug

Volg Vandaag Inside

Piqué grapt over Barça: 'Misschien kunnen ze me nog betalen met Monopolygeld'

Piqué grapt over Barça: 'Misschien kunnen ze me nog betalen met Monopolygeld'

6 mei 2023, 17:22

De financiële situatie van FC Barcelona is al tijden onderwerp van gesprek. Oud-verdediger Gerard Piqué krijgt er ook een vraag over en reageert daar met een grap op.

De problemen van Barcelona met de hoge salariskosten zijn al vaak besproken. Gerard Piqué was een van de spelers die fors inleverde in de laatste fase van zijn carrière, waar hij eind vorig jaar een punt achter zette. Heeft de 36-jarige Spanjaard eigenlijk nog geld tegoed van Barcelona?

Piqué kreeg die vraag in een video voorgelegd door Ibai Llanos, een vriend met wie hij diverse projecten leidt, zoals de Kings League. De 102-voudig international, die met zijn versnelde afscheid de club financieel nog eens tegemoetkwam, reageerde lachend. Hij verwacht niet nog wat overgemaakt te krijgen vanuit Camp Nou. 'Misschien kan Barcelona me nog betalen met Monopolygeld', antwoordt hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.