Terug

Volg Vandaag Inside

Pique dringt aan op verandering na absoluut dieptepunt: 'Als ik weg moet, dan ga ik weg!'

Pique dringt aan op verandering na absoluut dieptepunt: 'Als ik weg moet, dan ga ik weg!'

15 aug 2020, 10:00

Verdediger Gerard Pique nam na de beschamende nederlaag tegen Bayern München (2-8) geen blad voor de mond. De 33-jarige routine fileerde zijn eigen team tot op het bot, maar legde ook zijn eigen hoofd op het hakblok.

We hebben de bodem bereikt, het absolute dieptepunt. Het is een schande, meer kan ik er niet van maken', begint de verdediger zijn stevige betoog. 'Deze club heeft verandering nodig, op allerlei vlakken. Dat valt niet meer te verbergen. Ik heb het niet alleen over de coach of de spelers, ik ga niet met mijn vinger naar individuen wijzen, maar ik heb het over iedereen', is Pique duidelijk.

Pique, kind van de club en al twaalf jaar een gezicht bij Barcelona, spaart niemand, dus ook niet zichzelf. 'Niemand is onaantastbaar, zeker ik niet. Als ik weg moet om plaats te maken voor vers bloed, dan ga ik weg. Dat bied ik bij dezen aan. Iedereen bij de club moet gaan kijken wat het beste is voor de club', concludeert de verdediger in al zijn eerlijkheid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.