Terug

Volg Vandaag Inside

Pijnlijk: Trippier en Ings botsen op training en blijven uitgeteld liggen

Pijnlijk: Trippier en Ings botsen op training en blijven uitgeteld liggen

8 sep 2020, 22:44

Het gaat lekker bij de nationale ploeg van Engeland. Eerder werden de jonge internationals Phil Foden (Manchester City) en Mason Greenwood (Manchester United) uit de selectie gezet wegens het overtreden van de coronaregels, en nu zorgen Danny Ings en Kieran Trippier letterlijk voor opschudding.

De aanvaller van Southampton en de verdediger van Atlético Madrid knalden vanmorgen op de training met hun hoofden tegen elkaar aan tijdens een loopoefening. Het tweetal bleef na de botsing een tijdje roerloos liggen en had verzorging nodig. Inmiddels gaat het beter met Trippier en Ings: de spelers zijn fit genoeg om dinsdagavond mee te spelen in het treffen met de nationale ploeg van Denemarken. Kieran Trippier zit bij de eerste elf van trainer Gareth Southgate, Danny Ings begint op de bank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.