Terug

Volg Vandaag Inside

Pijnlijk record Viergever: 'Dit is een teleurstelling'

Pijnlijk record Viergever: 'Dit is een teleurstelling'

13 mei 2019, 16:00

Nick Viergever heeft een pijnlijk record te pakken. De verdediger van PSV is de eerste speler in de historie van het Nederlands voetbal die vijf seizoenen op rij tweede wordt in de Eredivisie.

De afgelopen vier seizoenen eindigde Viergever telkens op de tweede plaats met Ajax. Afgelopen zomer stapte de verdediger over naar PSV. 'Hier weten ze inmiddels wél allemaal hoe het voelt om de titel te pakken', sneerde Viergever naar Ajax.

Ook na zijn overstap naar PSV lijkt Viergever op de tweede plaats te eindigen. Ajax is sinds zondag officieus kampioen van de Eredivisie. PSV verloor van AZ en is praktisch kansloos voor de titel.

'Ik denk ook dat het over is ja. Het verschil is veertien goals, dat gaat niet meer gebeuren. Dan is het gewoon over en uit, dat is een teleurstelling', aldus Viergever tegenover het clubkanaal van PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.