Terug

Volg Vandaag Inside

Pieter de Jongh meldt groot nieuws via Twitter

Pieter de Jongh meldt groot nieuws via Twitter

1 apr 2021, 12:29

Pieter de Jongh heeft vandaag Twitter doen laten ontploffen met baanbrekend nieuws over zijn toekomst. The Champ kondigt vanuit de kappersstoel aan dat hij vanaf vrijdag de Eredivisie op de voet gaat volgen, en analyses zal verzorgen via zijn officiële Twitterkanaal.

'Hello mensen, hoe is het met jullie? Ik hoop dat alles is goed met jullie', begint De Jongh zijn video. 'The Champ heeft nieuws', vervolgt hij. 'The Champ gaat vanaf morgen zijn mening geven over de Eredivisie in Nederland. Yes, vanaf morgen is er de mening van de Champ over de Eredivisie.'

Het nieuws van De Jongh zorgt voor een hoop positieve reacties onder de video van de viralcoach. Een van zijn volgers vraagt of The Champ in de toekomst ook eens zal aanschuiven bij een voetbaltalkshow, waarop De Jongh teasend reageert: 'Dat gaat gebeuren!'

Dat klinkt veelbelovend, Pieter!

Kijk hier hoe Pieter de Jongh begin deze maand het internet veroverde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.