Terug

Volg Vandaag Inside

Pieter de Jongh kiest voor bijzondere samenwerking met René van der Gijp

Pieter de Jongh kiest voor bijzondere samenwerking met René van der Gijp

10 apr 2021, 19:49

Niemand minder dan Pieter de Jongh zou graag willen samenwerken met René van der Gijp.

Johan vroeg aan René of hij misschien bondscoach zou willen worden van de Oranje Leeuwinnen. 'Ik zei, nou misschien geen bondscoach maar in ieder geval wel assistent’, reageerde René. ‘Toen zei ik er daarna wat achteraan, dat wij zonder sponsors het EK in gaan. Opzich niet erg, maar ik denk dat de directie dat niet zou appreciëren.'

'En ik heb op maandag ook weer alle meisjes van Trouw, NRC en Parool aan de lijn, dat het absoluut niet kan wat ik op televisie zeg. Daar heb ik ook geen zin in, om een heel onrustig weekend te hebben haha!'

The Champ schrijft op Twitter, dat hij een samenwerking met René wel ziet zitten. 'Let's do it together René.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.