Terug

Volg Vandaag Inside

Piet Velthuizen gaat meetrainen bij Eredivisieclub

Piet Velthuizen gaat meetrainen bij Eredivisieclub

24 feb 2021, 11:15

Piet Velthuizen traint de komende periode mee bij Fortuna Sittard, zo laat de club weten via de officiële kanalen. De 34-jarige doelman sluit vanaf vandaag aan bij de selectie van Fortuna.

De komst van Velthuizen heeft alles te maken met de ontwikkelingen rondom doelmannen Yannick van Osch en Alexei Koselev, schrijft Fortuna op haar website. Van Osch kampt met een zware botkneuzing, Koselev staat op het punt een transfer af te ronden.

Velthuizen stond voor het laatst onder contract bij Telstar, waar vanwege de coronacrisis een debuut uitbleef. Hij heeft zijn sporen vooral verdiend als doelman van Vitesse.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.