Terug

Volg Vandaag Inside

Piers Morgan onder vuur na zure tweet over Erik ten Hag

Piers Morgan onder vuur na zure tweet over Erik ten Hag

27 feb 2023, 11:02

Erik ten Hag won zondag met Manchester United de Carabao Cup (2-0 winst op Newcastle United), en vierde dat door een dansje te doen met voormalig Ajacieden Antony en Lisandro Martínez. Het leverde vermakelijke beelden op, maar niet iedereen is even enthousiast.

Piers Morgan, die sinds het vertrek van zijn goede vriend Cristiano Ronaldo bij Manchester United geen hoge pet op heeft van Ten Hag, haalt in een tweet uit naar de feestvierende Carabao Cup-winnaars. “Ik kan niet geloven dat ik een trainer van Manchester United en spelers zie dansen van vreugde na het winnen van de Carabao Cup... zo beschamend”, schrijft de tv-persoonlijkheid.

De tweet van Morgan valt niet goed bij Manchester United-supporters en andere voetballiefhebbers. “Niet zo beschamend als jouw interviewvaardigheden” en “Wat is hier beschamend aan? Schaam je”, zo valt te lezen in de reacties.

Bekijk de video van Erik ten Hag en de tweet van Piers Morgan hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.