Terug

Volg Vandaag Inside

'Van Hooijdonk wordt voorlopig niet uitgenodigd voor uitzendingen bij wedstrijden rond Ajax'

25 aug 2023, 12:37

ESPN heeft tegenover De Telegraaf laten weten dat Pierre van Hooijdonk welkom blijft bij de sportzender, maar hij zal voorlopig niet worden uitgenodigd voor uitzendingen rondom wedstrijden van Ajax.

ESPN ziet op dit moment geen directe noodzaak om de samenwerking met Van Hooijdonk stop te zetten. "Wel moeten we constateren dat de geloofwaardigheid van Pierre waar het gaat over Ajax en Maurice Steijn hiermee te ver is aangetast", aldus de sportzender in een toelichting.

Van Hooijdonk beschuldigde trainer Steijn in een uitzending van NOS-programma Studio Voetbal van "betrokkenheid bij duistere dealtjes met bevriende zaakwaarnemers". Dat gebeurde volgens de oud-aanvaller drie jaar geleden toen Steijn trainer was van NAC Breda. Het is algemeen bekend dat Van Hooijdonk en Steijn geen goede relatie met elkaar hebben. Na de uitspraken bood Van Hooijdonk excuses aan, maar hij is voorlopig niet meer welkom in het programma.

Johan Derksen reageerde in Vandaag Inside op de vete tussen Steijn en Van Hooijdonk. Bekijk het terug in de video bovenaan het artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.