Terug

Volg Vandaag Inside

'Pierre van Hooijdonk vindt Johan en Valentijn de oorzaak van polarisatie van Nederland'

'Pierre van Hooijdonk vindt Johan en Valentijn de oorzaak van polarisatie van Nederland'

15 mrt 2023, 00:00

Volgens Pierre van Hooijdonk zijn Johan Derksen en Valentijn Driessen de oorzaak van de polarisatie in Nederland. Dat vertelde Valentijn dinsdag in Vandaag Inside.

Van Hooijdonk kwam ter sprake, omdat Maurice Steijn in Veronica Offside heeft toegegeven Van Hooijdonk een lul te vinden. Valentijn vertelde dat zijn collega een half uur met de ex-Feyenoorder aan de lijn heeft gezeten. "Vorige week wilde een collega van mij een stukje over de spitsen van Oranje schrijven. Die had Van Hooijdonk een half uur aan de lijn. Toen ging het een half uur over mij en Johan. Wij zijn de oorzaak van de polarisatie van Nederland. Johan voorop, ik in zijn kielzog. Alles wat in Nederland fout gaat, ligt aan ons. Dan ben je toch helemaal de weg kwijt?"

Johan voegt daaraan toe dat hij vaak naar Studio Voetbal kijkt en vindt dat de Van Hooijdonk daar niet hoort: "Dan zie ik die Pierre van Hooijdonk daar zitten met dat interessante hoofd en dan denk ik: noem nou eens één reden waarom hij aan tafel zit, want alles wat hij zegt heeft een dubbele bodem en een bedoeling. Ik zit naar Heerenveen te kijken en dan zie ik dat zijn zoon er niet in staat. Oh oh, daar krijgt de trainer problemen mee. Daar zal Pierre niet blij mee zijn. Het is zo'n ontzettende achterbakse klootzak", besluit Johan.

Bekijk hieronder het volledige fragment.

‘Pierre van Hooijdonk is zo’n ontzettende achterbakse klootzak’
2:23
‘Pierre van Hooijdonk is zo’n ontzettende achterbakse klootzak’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.