Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hooijdonk sneert in Studio Voetbal naar Johan Derksen

Van Hooijdonk sneert in Studio Voetbal naar Johan Derksen

22 feb 2021, 11:03

In Studio Voetbal werd zondagavond gesproken over het duel tussen FC Twente en Feyenoord. Dick Advocaat besloot in dat duel de spitsen Pratto, Jørgensen en Bozenik op de bank te houden, terwijl Feyenoord lange tijd op achterstand stond.

Theo Janssen zegt daarover: 'Ik moet zeggen dat ik dat heel raar vond.' Pierre van Hooijdonk onderbreekt hem vervolgens en sneert dan naar Johan Derksen: 'Kijk uit wat je zegt over de trainer, want de voorzitter van de fanclub, die op maandagavond met de hamer slaat, die zaagt je helemaal af.'

Johan liet zich recent kritisch uit over Van Hooijdonk, die volgens hem onrechtvaardig was naar Dick Advocaat. Bekijk het in de video hieronder.

Johan hekelt Van Hooijdonk: 'Onrechtvaardig naar Dick Advocaa...
2:35
Johan hekelt Van Hooijdonk: 'Onrechtvaardig naar Dick Advocaa...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.