Terug

Volg Vandaag Inside

Pierie reageert op geruchten over transfer naar Ajax

Pierie reageert op geruchten over transfer naar Ajax

2 apr 2019, 22:15

Kik Pierie heeft voor de camera van Omrop Fryslân gereageerd op de geruchten over zijn transfer van SC Heerenveen naar Ajax. Uitsluitsel kan de jonge verdediger echter nog niet geven.

Op de vraag van de interviewer aan Pierie of het volgend jaar Ajax wordt, antwoordt hij: 'Dat weet ik niet. Je weet toch ook dat ik daar geen antwoord op kan geven. Er wordt geroepen in de media dat er interesse is. Dat is het tot nu toe.'

Pierie staat in ieder geval niet onwelwillend tegenover een stap hogerop: 'Een stap hogerop brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Ik denk dat het wel goed voor mij is als ik uitgedaagd wordt.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.