Terug

Volg Vandaag Inside

Piatek schiet AC Milan naar halve finale

Piatek schiet AC Milan naar halve finale

29 jan 2019, 23:45

MILAAN (ANP) - AC Milan heeft de halve finale van de Coppa Italia bereikt. In Milaan werd Napoli knap verslagen met 2-0. De Pool Krzysztof Piatek was bij zijn basisdebuut goud waard voor Milan.

De 23-jarige spits kwam deze winter over van Genoa voor 35 miljoen euro. Piatek scoorde voor Genoa dertien keer in de competitie en zesmaal in de beker. Dinsdagavond ging hij in Milaan verder waarmee hij in Genua bezig was.

Waar Piatek in zijn invalbeurt in de competitie tegen hetzelfde Napoli (0-0) het net nog niet wist te vinden was het bij zijn eerste basisplek na ruim tien minuten raak. Was zijn eerste nog een beheerste schuiver, in de 27e minuut toonde de Pool ook dat hij uit een individuele actie kan scoren. Hij trok naar binnen, liep langs een verdediger en haalde diagonaal uit.

Twaalf minuten voor het einde ging Piatek onder luid applaus van het veld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.