Terug

Volg Vandaag Inside

Piatek bezorgt AC Milan weer een zege

Piatek bezorgt AC Milan weer een zege

9 mrt 2019, 23:34

VERONA (ANP) - De Poolse spits Krzysztof Piatek heeft AC Milan weer een overwinning bezorgd. De winteraanwinst, in januari voor zo'n 35 miljoen euro overgekomen van Genoa, tikte kort na rust de 1-2 binnen in de uitwedstrijd tegen Chievo Verona. Het betekende voor Piatek al zijn achtste doelpunt voor Milan, waarvan hij er zes in de Serie A maakte. Voor de winterstop tekende de Pool bij Genoa voor dertien competitiedoelpunten.

Lucas Biglia had de ploeg van trainer Gennaro Gattuso na een half uur uit een vrije trap op voorsprong gezet. Kort voor rust kwam Chievo Verona, de hekkensluiter van de Italiaanse competitie, langszij door een doelpunt van Përparim Hetemaj. Gattuso moest de tweede helft voor straf vanaf de tribune volgen, na commentaar op de arbitrage. Hij zag hoe Piatek in de 57e minuut weer beslissend was.

AC Milan verstevigde daardoor de derde plek in de Serie A, achter Juventus en Napoli. De koploper uit Turijn heeft wel maar liefst 24 punten meer dan de 'Rossoneri'. Chievo Verona won dit seizoen pas één keer en staat met tien punten onderaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.