Terug

Volg Vandaag Inside

'Philippe Sandler zou voor Ajax direct een meerwaarde zijn'

'Philippe Sandler zou voor Ajax direct een meerwaarde zijn'

1 feb 2024, 13:42

Jordy Bruijn denkt dat Philippe Sandler een meerwaarde zou zijn voor Ajax. Dat vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

Bruijn, die komend weekend met Heracles Almelo tegen zijn oude club NEC speelt, krijgt de vraag wie de beste speler van de Nijmegenaren is. Daar hoeft hij niet lang over na te denken: "Sandler is by far de belangrijkste speler van dit NEC. Philippe is echt van een ander niveau. Heel goed. In het begin van het seizoen was hij er een paar wedstrijden niet en liep het meteen een stuk minder. Hij moet vooral fit blijven. De afgelopen weken is dat gelukt en dan zie je hoe goed hij is."

"Ik weet zeker dat hij een hoger niveau aankan," vervolgt Bruijn. "Als je ziet hoe sterk en snel hij is en hoe goed hij als verdediger kan dribbelen, dan is hij bijvoorbeeld voor Ajax direct een meerwaarde. Ik weet zeker dat Ajax met hem erbij vanaf minuut één beter gaat voetballen.'

Zelfs Oranje is geen onmogelijke optie voor Sandler, denkt Bruijn: "Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar ik denk dat Philippe echt nog het Nederlands elftal kan halen als hij fit blijft en laat zien wat hij nu doet. Als hij het komende half jaar blijft presteren, hoop ik dat hij een mooie stap kan maken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.